joi, 1 martie 2007

INVITATIE LA ZIUA FARA TELEVIZOR, EDITIA A VI-A


Asociatia Consumatorilor de Media si Club A au deosebita placere de a va invita la cea de-a sasea editie a Zilei fara Televizor , care se va desfasura vineri, 2 martie, in fata sediului Antena 1 din Baneasa si apoi in Club A.

Desfasuratorul evenimentului:

Ora 16.00: Vom depune coroane de flori si vom aprinde lumanari in fata sediului Antena 1 din Baneasa, in semn de compasiune fata de victimele prezentate la Stirile de la ora 16.00. Este timpul ca victimele violentelor sa se odihneasca, netulburate de luminile reflectoarelor si de obiectivul camerei de luat vederi, iar noi sa vedem si altceva la stiri, nu numai crime, violuri si accidente.

La ora 16.15 vom pleca in Club A, str. Blanari 14, sect. 3, unde Ziua Fara Televizor va continua cu:

17.00 : Proiectii de scurt-metraje romanesti premiate la festivaluri internationale
18.00 : Spectacol de teatru: ''Ursul'' de A.P. Cehov
Interpreteaza: Silvia Simion, Bogdan Gagu si Dan Simion
Regia: Dan Simion (Asociatia IndArt)
19.00: Dezbatere cu tema : Violenta in spatiul media. Autori si victime (mai ales femei?).

Participanti: Aurora Liiceanu, Magdalena Boiangiu, Paula Ivanescu, Lavinia Sandru, studenti, publicul prezent in Club A.

Ziua fara televizor este o modalitate de protest fata de violenta si senzationalismul ieftin din programele de televiziune. In fiecare vineri, cand incep jurnalele de stiri ,,insangerate'', inchidem televizoarele si… punem idei in dialog, urmarim o piesa de teatru, invatam mecanismele mass-media ca sa ne putem feri de manipulare, ascultam muzica live, citim poezie.

La cele 5 editii ale Zilei Fara Televizor au participat pana acum: Cristian Tudor Popescu, Razvan Popescu (CNA), Gelu Trandafir (CNA), Ioana Avadani, Florin Tudose, Cornel Nistorescu, Costi Rogozanu, Cezar-Paul Badescu

Va asteptam!


Cu multa stima
Horea Mihai Badau
Asociatia Consumatorilor de Media
0722.376.925
horeabadau(stopspam)gmail.com